Waar vind ik mijn belastingcertificaat?

Je kunt het belastingcertificaat van je investering vinden in je LITA.co-account

Zo vind je je belastingcertificaat terug:

1. Klik in het keuzemenu op “Mijn account” en selecteer “Mijn investeringen”.
  2. Zoek de investering in de onderneming in kwestie en klik op de drie kleine puntjes aan de rechterkant (...) om toegang te krijgen tot het belastingcertificaat. Onder "Fiscaal attest » vind je het certificaat voor het eerste jaar van de investering, en onder "Individuele inschrijvingsstatus" het attest voor de volgende drie jaren, na het verwerven van de aandelen.

Merk op:

Het belastingcertificaat wordt vlak voor de aangifteperiode in je account beschikbaar gesteld.